Vi tilbyr ulike aktiviteter med våre snille shetlandsponnier.

 

  • Ridetimer hver lørdag formiddag. Betaling gjøres per gang kontant eller med VIPPS ved oppmøte. Ingen krav til ukentlig oppmøte, men vi ønsker beskjed om barnet ikke kan møte til timen h*n har blitt skrevet opp på. Ta kontakt med Svein-Erik eller instruktør Mia for å finne ut hvilken time som passer til barnet. Varighet 60 minutter, halve tiden stell og klargjøring av ponnien og andre halvdel ridning. Pris 200 kr per gang.
  • Barnebursdag i stallen – maksalder 12 år. Fortrinnsvis lørdag fra klokken 14:00, varighet 2,5 time hvorav 1 time brukes til stell og ridning. Vi stiller låven vår til rådighet for bespisning. Ingen forkunnskaper trengs av bursdagsgjestene, alle får ri og kose med ponniene, og alle får hjelp av stallpersonalet vårt. NB! Barna må kle seg til å være ute da all aktivitet er utendørs! Pris kr 2500,- for inntil 16 barn. For flere enn 16 barn, pris etter avtale.
  • Avlstjeneste – oppstalling av hoppe til bedekning med avlsgodkjente hingster på stallen. I prisen inngår daglig stell og tilsyn, høy og eventuelt kraftfòr etter avtale med hoppeeier. Møkking av boks og daglig utegang. Pris 4500 kr inkludert 4 ukers opphold.
  • Runderidning/ponniridning på ulike arrangement – dette har vi trappet ned på de siste årene men tar på oss slike oppdrag dersom vi har mulighet til dette. Pris etter avtale.
  • Utdrikningslag/arrangement for voksne – alkohol skal ikke inntas på gården og av hensyn til ponniene ønsker vi at dette skjer som første aktivitet ved utdrikningslag slik at deltakere ikke er alkoholpåvirket. Aktivitet etter avtale, enten kjøring med ponni og vogn, agility/leie ponnien gjennom en enkel hinderbane, eller kanskje dere bare vil utføre stell av ponni – enten for alle deltakere eller kun for hovedpersonen. (Fordi ponniene våre er små har vi ikke mulighet til å tilby ridning for voksne.) Hjelp vil bli gitt av hestekyndig person som kjenner ponniene godt, ingen forkunnskaper påkrevet. Varighet ca 1 time. Pris 1000 kr.
  • Private ridetimer for barn opp til 10 år – kriteriet er at barnet kan mestre ridning i skritt og noe trav på egen hånd uten leier for å kunne ta private ridetimer hos oss. Det er altså ikke egnet for nybegynnere eller barn som ikke er så rutinerte på hesteryggen uten hjelp av en til å leie ponnien. Maks 2-3 barn per time. Ridning ca 40-45 minutter. Pris 300 kr per gang.
  • Shetlandsponni i trening – etter avtale.

 

Ta kontakt på telefon!

Svein Erik Waters
90517426