Om rideskole

Vi ønsker barn i alle aldre velkomne til vår shetlandsponnirideskole – gjennom 25 år har hundrevis av barn i Fredrikstaddistriktet gått på stelle/ridekurs hos oss. Vi har i alle år lagt vekt på barnas trygghet – og gjennomgår basiskunnskap om hvordan man skal oppføre seg rundt ponniene. Hver ridetime varer totalt en hel klokketime, hvorav de første 30 minuttene brukes til stell og påsaling av ponniene, og siste halvdel brukes til ridning. Ridningen foregår med hjelp av våre flinke stalljenter, som kjenner ponniene våre og har ridd i en årrekke. Elevene veiledes gjennom enkle balanseøvelser på hesteryggen, og lærer det grunnleggende innen ridning i et trygt og prestisjefritt miljø.

For tiden er det ridning på lørdager. Våre ridetimer er kun drop-in; det vil si man betaler kontant ved oppmøte for den enkelte time. Man binder seg altså ikke for et gitt antall timer slik som ved andre rideskoler. Vi har ridetimer ukentlig med unntak av i skolens ferier.

Det koster kr. 200,- pr gang , og hjelm kan lånes. Ved ønske om oppstart av ridetimer, eller om barnet bare har lyst til å ta en enkelt time – ta kontakt med oss på telefon så vi vet at du kommer og kan finne riktig tidspunkt for timen.

Velkommen skal du være – vi gleder oss til å se deg!

 

Kontakt oss gjerne

Interesserte bes ta kontakt på telefon 90517426.

Ridetimer foregår hver lørdag formiddag til følgende tidspunkt:

Pulje 1 – kl. 10:00-11:00
Pulje 2 – kl. 11:00-12:00
Pulje 3 – kl. 12:00-13:00

Pris per time er 200 kr per barn og betales kontant ved oppmøte. Ridehjelm kan lånes hos oss.