Som mange kanskje allerede er kjent med, så har det skjedd litt endringer på Hogde dette året. Vi har blant annet solgt flere av våre tidligere rideskolehester, noe som gjør at vi ikke lenger har like mange hester tilgjengelig per ridetime. Vi vil derfor ha begrenset antall plasser per ridetime. Endringene vil derfor være som følger:

  • Det vil ikke lenger være drop-in på ridetimene våre! Det innebærer at rytteren må meldes på rideskolen vår, dette kan gjøres på telefon 90517426 (Svein-Erik).
  • Tidspunktet for ridetimen vil være det samme hver lørdag, og det vil dessverre ikke være mulig å møte opp på en av de andre ridetimene enn det tidspunktet man er påmeldt til.
  • Vi må be om at rytteren har med seg en forelder/foresatt som kan leie ponnien under ridetimen. Våre ponnier er snille og rolige og er vant til opplegget på ridetimene, så det er ikke nødvendig at den som leier har noe forkunnskap om hest. Barna vil fortsatt få hjelp av oss til å stelle og sale opp ponniene, og siden det vil være færre ryttere per ridetime vil de fortsatt få den veiledningen og hjelpen de trenger under ridningen. Vi anbefaler at barnets foreldre/foresatte derfor har på skotøy som tåler vann, for eksempel gummistøvler.
  • Ridetimene vil i større grad enn tidligere deles opp etter rytternes alder. De yngste rytterne er forbeholdt de to første ridetimene. Med dette håper vi å kunne tilpasse timene i større grad etter rytternes mestring og ferdigheter, og de eldre barna vil kunne få litt flere utfordringer når de er klare for dette.

Bortsett fra dette vil rideskolen fortsette slik som tidligere. Ridetimen betales fortsatt enkeltvis ved oppmøte, så man binder seg ikke til å møte opp et bestemt antall ganger. Betaling gjøres kontant eller med VIPPS til telefonnummer 90517426. Har barnet egen ridehjelm så er dette fint, ellers har vi ridehjelmer til utlån. Det går også fint å bruke sykkelhjelm. Skotøy bør være vanntette sko som ikke glir av barnets føtter når vi rir uten stigbøyler.

Vi ønsker nye og «gamle» ansikter hjertelig velkommen til semesterstart på rideskolen vår!