Langfredag 25.mars 2016 arrangerte vi en heldag med ridetur og lunsjpause i skogen for våre rideskoleelever. 12 små rideelever med foresatte møtte opp med godt humør, ryggsekk med lunsj og store forventninger. Vi startet som vi gjør på rideskolen vår, med tildeling av ponnier til hver enkelt, og stell og påsaling. Foruten 11 ponnier med sal, hadde vi også Evidence i tet med vogn, slik at rideslitne ryttere kunne få litt avveksling fra hesteryggen etter tur. Vognen viste seg å være populær for barna, og det var god stemning blant de små «kuskedebutantene».

Turen vår gikk så langs gang- og sykkelsti, grusvei og skogsvei, til et lunt lite skogsholt hvor hester, ryttere og fotfolk fikk en pust i bakken, og matpakker kunne inntas. Litt overskyet vær la heldigvis ingen demper på stemningen, og både store og små hygget seg i fellesskap. Da alle hadde spist og hvilt seg litt, ble ponniene klargjort, utstyr sjekket, ryggsekker organisert og søppel ryddet – og ferden bar tilbake til gården vår. Vel fremme hadde Eva allerede steketakken varm og bød på kaffe, saft og nystekte sveler. Og akkurat da svelene var fortært – så kom regnet! Perfekt timing!

Tusen takk til rideskoleelever, foreldre og foresatte, våre flinke stalljenter og deres foreldre som var med og gjorde dette til en veldig hyggelig dag!